Sen zaten oruç en iyi (yoksa kötü!) olmadığını biliyoruz fazla kilolu kurtulmanın yolu. Ve bile doğru dürüst, yemek yemek istikrarlı ve daha fazla ağırlık saklama sağlanması başlamak için hazır. Ama daha önce mantıksal soru ortaya çıkıyor: sen hala anlamıyorum, kilo vermem için yemek gerekir ne beslenme alışkanlıkları olduğunu değer iş. Bakalım.
Ne zaman, ne kadar ve o kilo vermek daha
Beslenme oybirliği ile: kesirli gerek, az 4 ve 5 yemek- ve daha iyi ya da porsiyon büyüklüğü kontrol bile 8 kere bir gün,. Neden? Tüm bizim organizma özellikleri tarafından açıkladı: iki öğün yemek, açlık hissi daha güçlü, daha zor arasındaki büyük fark bu sefer değil pereev durdurmak için. Tüketilen gıda miktarını sınırlamak bile bu mod yönetir, sürekli "malnütrisyon" depresif duygudurum ve daha sonra bozulmasına yol açar, hissi ve overeating.
Çalışmalar (olmadan yemek yenir toplam miktarı ve kalori değiştirme) küçük porsiyonlarda sık yemek bile basit bir geçiş bir küçük ama sürdürülebilir ağırlık kaybına neden göstermiştir! Ama düzgün bir günlük menü yaparak çok daha iyi sonuçlar elde edilebilir.
Uygun ürün yelpazesi
Ne orada olduğunu anlamak kilo vermek için ana bileşenlerini ürünlerin dağıtımını yardımcı olacaktır. % 100 için toplam günlük rasyon alırsan, o zaman içermelidir:
karbonhidrat hakkında % 50-60, çoğu sözde yavaş (yararlı) karbonhidratlar bulunan sebze, hububat, tam buğday unu olmalıdır;
yağlar, bitki kökenli-en fazla % 20, esas olarak;
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o protein-20-%30.
Hesaplama işlemini basitleştirmek ve sağlıklı beslenme ile önerilen günlük diyet görselleştirmek için 4 eşit sektöre bölünmüş bir tabak düşünün. İki sektör ile meyve, sebze tarafından işgal edilmiş bir protein (et, balık, süt ve süt ürünleri) ve tek taraflı yemekleri (tahıllar, kepekli ekmek, makarna makarnalık buğday ile yapılan). Bu gün ve ne kilo, hazır yemek, sorunun cevabı için birkaç yemek kaşığı bitkisel yağ ve diyet Ekle!
Yemek ile ilgili olarak, toplam kalori değeri aşağıdaki gibi olacaktır:
Kahvaltı-25-%30,
ilk snack-10-%15
Öğle Yemeği-% 30,
% 10 ikinci çerezim,
akşam yemeği - %20.
Kahvaltıda, tercihen ana bölümünü uzun bir vücut enerji ile doldurmak için zaman ve günün en aktif harcayacak karbonhidrat gıdalar, yemek. Ama gücü verecek değil gereksiz protein ürünleri. Mükemmel seçim, örneğin, süt ile tahıl, meyve, süzme peynir sebzeli omlet olacaktır.
İlk yemek meyve veya çilek geleneksel bir zamanı. Kesinlikle temel vücut maddelerin sayısını içerdikleri için mevsim meyveleri, seçmek en iyisidir. Gelişmiş aşama sıfırlama ağırlık standları tamamen üzüm, kavun, muz, tatlı sayısını azaltmak yanı sıra ortadan kadar 1-th avuç avuç çilek.
Ne zaman, ne kadar ve o kilo vermek daha
Beslenme oybirliği ile: kesirli gerek, az 4 ve 5 yemek- ve daha iyi ya da porsiyon büyüklüğü kontrol bile 8 kere bir gün,. Neden? Tüm bizim organizma özellikleri tarafından açıkladı: iki öğün yemek, açlık hissi daha güçlü, daha zor arasındaki büyük fark bu sefer değil pereev durdurmak için. Tüketilen gıda miktarını sınırlamak bile bu mod yönetir, sürekli "malnütrisyon" depresif duygudurum ve daha sonra bozulmasına yol açar, hissi ve overeating.
Çalışmalar (olmadan yemek yenir toplam miktarı ve kalori değiştirme) küçük porsiyonlarda sık yemek bile basit bir geçiş bir küçük ama sürdürülebilir ağırlık kaybına neden göstermiştir! Ama düzgün bir günlük menü yaparak çok daha iyi sonuçlar elde edilebilir.
Uygun ürün yelpazesi
Ne orada olduğunu anlamak kilo vermek için ana bileşenlerini ürünlerin dağıtımını yardımcı olacaktır. % 100 için toplam günlük rasyon alırsan, o zaman içermelidir:
karbonhidrat hakkında % 50-60, çoğu sözde yavaş (yararlı) karbonhidratlar bulunan sebze, hububat, tam buğday unu olmalıdır;
yağlar, bitki kökenli-en fazla % 20, esas olarak;
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o protein-20-%30.
Hesaplama işlemini basitleştirmek ve sağlıklı beslenme ile önerilen günlük diyet görselleştirmek için 4 eşit sektöre bölünmüş bir tabak düşünün. İki sektör ile meyve, sebze tarafından işgal edilmiş bir protein (et, balık, süt ve süt ürünleri) ve tek taraflı yemekleri (tahıllar, kepekli ekmek, makarna makarnalık buğday ile yapılan). Bu gün ve ne kilo, hazır yemek, sorunun cevabı için birkaç yemek kaşığı bitkisel yağ ve diyet Ekle!
Yemek ile ilgili olarak, toplam kalori değeri aşağıdaki gibi olacaktır:
Kahvaltı-25-%30,
ilk snack-10-%15
Öğle Yemeği-% 30,
% 10 ikinci çerezim,
akşam yemeği - %20.
Kahvaltıda, tercihen ana bölümünü uzun bir vücut enerji ile doldurmak için zaman ve günün en aktif harcayacak karbonhidrat gıdalar, yemek. Ama gücü verecek değil gereksiz protein ürünleri. Mükemmel seçim, örneğin, süt ile tahıl, meyve, süzme peynir sebzeli omlet olacaktır.
İlk yemek meyve veya çilek geleneksel bir zamanı. Kesinlikle temel vücut maddelerin sayısını içerdikleri için mevsim meyveleri, seçmek en iyisidir. Gelişmiş aşama sıfırlama ağırlık standları tamamen üzüm, kavun, muz, tatlı sayısını azaltmak yanı sıra ortadan kadar 1-th avuç avuç çilek.
Yorumlar
Yorum Gönder